Derfor burde du kjøpe biler hos AUTOproff

Alle profesjonelle bilkjøpere kjenner problemet: Det er tidkrevende å kjøpe biler.  

Det er arbeidskrevende å ringe til forhandlere, sende e-post og forhandle avtaler.  

I mange situasjoner vil det å bruke for mye tid på å kjøpe biler, forhindre deg i å gjøre det som er viktigst i enhver bilforretning: å selge biler og ta seg godt av kundene.  

AUTOproff har løsningen! 

 

Kjøp og salg av biler online vokser sterkt i Europa.

Flere bilforretninger og bilforhandlere kjøper nå biler online.  

Det er en rekke auksjonshus som opererer i hele Europa som tilbyr kjøp og salg av bruktbiler, leasingbiler og innbyttebiler. Disse bilene settes på auksjon hver dag.  

Online bilauksjoner tilbyr en rekke viktige fordeler: et stort utvalg av brukte biler - og muligheten for å se disse bilene direkte ved ditt eget skrivebord. 

 

Det er naturligvis en rekke ulemper.  

Tradisjonelle auksjonshus fungerer som en mellommann. De er bindeleddet mellom kjøper og selger. Mellommannen «spiser» av kjøperens fortjeneste ved å ta store auksjonsgebyr og andre ekstra omkostninger. Det vil i praksis si at marginen du håpet på å få ved å selge bilen, blir mindre enn forventet. Med andre ord: For å oppnå den samme fortjenesten så skal du selge flere biler når du kjøper brukte biler på auksjon.  

 

AUTOproff er transparente og ærlige.

Heldigvis finnes det en bedre og smartere måte å kjøpe brukte biler til din bilforretning på. En måte som er mer transparent og garanterer en redelig bilhandel: AUTOproff.  

Vi startet i 2013 som et online auksjonshus, men vi gjør ting på en annen måte.  

Til å begynne med så fungerer AUTOproff ikke som en mellommann. I stedet er det vårt mål å forbedre den europeiske bilhandel ved å gjøre det lettere for profesjonelle bilforhandlere å handle biler. Ved å la kjøpere og selgere møtes på en digital og kostnadseffektiv plattform.   

 

Hvordan virker det?  

AUTOproff arrangerer hver dag internasjonale online bilauksjoner. Bilene leveres av leasing- og leiebilsfirmaer, finansieringsselskaper, forhandler-holdingselskaper og andre aktører som selger brukte biler. Kun verifiserte bilfirmaer, som er abonnenter, har eksklusiv adgang til våre auksjoner. Det er kun abonnenter som har lov til å by på de bilene som er til salgs.. Alle biler er fotografert og godt dokumentert. Hver bil leveres med en inspeksjonsrapport med detaljer om bilens tilstand og eventuelle bulker eller riper. 

Har du nettopp kjøpt en bil på en AUTOproff-auksjon? I så fall sender vi deg selgerens opplysninger etter auksjonen. Så kan du kontakte selgeren direkte for å avtale betaling og levering. 

 

Sikker betaling 

For å gi deg en sikker og trygg handel så tilbyr AUTOproff PAYproff. Dette er en tredjeparts deponeringskonto der pengene dine kommer inn. Når bilen eller bilene du har kjøpt igjennom AUTOproff er levert til deg og du har sjekket bilen, så overfører vi din betaling til selgeren. Denne prosedyren gjennom PAYproff gjør det nesten umulig å begå svindel siden betalingen først skjer når kjøper gir sitt OK. 

 

AUTOproff i korte trekk: 

Den smarteste og mest transparente online plattform til kjøp og salg av brukte biler. 

Månedlig abonnement, ingen ekstragebyrer. 

Direkte kontakt mellom kjøper og selger. 

Sikker betaling via PAYproff. 

 

Forrige
Forrige

Oppgaver er nå tilbake på mobilen!

Neste
Neste

Hvordan fungerer budgivning på biler? Finn ut av hvor lett det er hos AUTOproff